Agenda

NLDOET 2019

Op vrijdag 15 maart en zaterdag 16 maart is er weer de landelijke NLDOET. Op deze dagen zetten de vrijwilligerorganisaties hun deuren open en vragen zij hulp bij allerlei leuke activiteiten. ook in Rijswijk worden er volop activiteiten georganiseerd om vrijwillige inzet te promoten.

NLDoet is een ideale gelegenheid om vrijwilligerswerk onder de aandacht te brengen en om vrijwilligers voor uw organisatie te werven. Elk jaar steken vele inwoners van Rijswijk graag een  dagje de handen uit de mouwen voor een stichting, een vereniging, of een maatschappelijke instelling? Doe daarom mee met NLDoet op 15 en 16 maart 2019 en meldt uw klus of activiteit aan bij www.nldoet.nl.

Een ontwikkeling in NLDoet is om activiteiten aan te bieden waarbij aangehaakt wordt bij een actueel sociaal thema, zoals eenzaamheid, integratie in multiculturele samenleving of mantelzorg. Mocht u nog geen klus aangemeld hebben dan is dit wellicht een aantrekkelijk idee voor u.

Helaas is het niet meer mogelijk om een financiële bijdrage aan te vragen. Wel kun je nog klussen op de site aanmelden. Je ontvangt dan - mits de klus is aangemeld voor week 8 - wel nog het promotiepakket en een GAMMA kortingsbon van 20%.

Beheer | Website: WMOMO