Workshop - Online workshop Lekker slapen
Omschrijving:

Gratis workshops voor vrijwilligers

Alle Indigo online workshops van deze zomer en dit najaar zijn gratis. Deze workshop is een samenwerking van Indigo preventie Haaglanden, Bibliotheek aan de Vliet en Rijswijk Doet.  
 

Opzet workshop

Ervaar je problemen om in slaap te vallen? Lig je ’s nachts vaak wakker of word je veel te vroeg wakker? Merk je dat je overdag moe bent? Neem dan deel aan de workshop Lekker slapen, om meer inzicht te krijgen in je slaapproblemen. Je krijgt adviezen hoe je je nachtrust kunt verbeteren.
 

Online deelnemen

Je kunt de workshop het beste volgen via een laptop of PC met een stabiele internetverbinding. Gebruik liever geen Chromebook, tablet of smartphone omdat deze niet alle online functies ondersteunen. Daarnaast heb je geluid, een microfoon en een webcam/ingebouwde camera nodig.  
 

Hoe werkt het?

Ga naar de website van de Bibliotheek aan de Vliet en klik op de aanmeldknop. Vul op het aanmeldformulier je emailadres in om je aanmelding compleet te maken. Je ontvangt tijdig via de mail de inloggegevens en een uitleg hoe het werkt.  
 

Afmelden

Wanneer na aanmelding blijkt dat dat je toch niet kunt deelnemen aan de workshop, meld je dan tijdig af, zodat iemand anders jouw plek kan innemen.  
 

Annulering

Mocht een workshop niet doorgaan (vanwege te weinig aanmeldingen) krijg je tijdig bericht per e-mail.
Programma

Deze online workshop vindt plaats op maandag 20 juli, van 18.30 tot 20.45 uur.

Doelgroep
Buurtbewoner, Mantelzorgers, Vrijwilligers
Geïnteresseerden
12
Gegevens
20-07-2020
18.30 - 20.45 uur
ONLINE
Beheer | Website: WMOMO