Vrijwilligers


De vrijwilligers van Rijswijk aan het woord

 

Vrijwilligers zijn hard nodig.  Zij,  die tijd vrijmaken om iets te doen voor een ander,  zijn waardevol voor ons allen. Maar waarom kiest iemand ervoor om vrijwilliger te worden? En wat maakt dat ze voor een langere tijd actief willen blijven als vrijwilliger. Dit vragen wij aan verschillende Rijswijkse vrijwilligers.  Zodat zij jou kunnen inspireren.

 

 

Daniel 

 

Daniel heeft verschillende soorten dingen gedaan tijdens zijn jaren als vrijwilliger. Op dit moment is Daniel werkzaam als jeugdcoach. Wat wij hieruit halen is dat je als vrijwilliger zelf kunt kiezen waar jij graag werkzaam bent. Mocht je na een tijdje een nieuwe uitdaging aan willen gaan of wil je liever ergens anders aan de slag als vrijwilliger. Op onze vacaturebank heb je keuze tussen bijna 500 vacatures. De organisaties zullen je met open armen verwelkomen. En wij van Rijswijk Doet helpen je hier natuurlijk graag bij.

 

Tineke

Tineke gebruikt haar ervaring uit het werkveld nu voor vrijwilligerswerk. Zij helpt vluchtelingen met het oplossen van problemen bijvoorbeeld in de thuissituatie. Zo kan zij na haar pensioen nog steeds bezig zijn met haar passie. Wil jij dit ook? klik dan hier.

 

Mirjam

Mirjam is naast haar drukke baan en haar twee jonge kinderen vrijwilliger. Zij haalt hier veel voldoening uit. Heb jij ook een gaatje vrij naast je baan? En wil je ook buddy worden? Klik dan hier om onze vacaturebank te bekijken. En klik op de filter 'Maatjes'.

 

Moeslima

Moeslima is al 14 jaar werkzaam als kinderclub juf. Zij doet dit met heel veel plezier. De kinderclub wordt enorm gemist als deze niet actief is.

Door haar harde werk beheert zij de kinderclub nu zelfstandig. Zij bedenkt zelf alle leuke activiteiten die zij samen met de kinderen gaat doen. 

 

Wil jij ook zelf iets doen voor de mensen in jouw wijk? Jouw ideeen zijn altijd welkom. Neem contact op met ons via hier.

Beheer | Website: WMOMO