Workshop - Online workshop Lekker slapen
Omschrijving:

Vindt u het lastig om in slaap te vallen of door te slapen? Of merkt u dat u moe bent en veel te vroeg wakker wordt?

Programma
Ervaart u problemen om in slaap te vallen? Ligt u ’s nachts vaak wakker of wordt u veel te vroeg wakker? Merkt u dat u overdag moe bent? Neem dan deel aan de workshop Lekker slapen, om meer inzicht te krijgen in uw slaapproblemen. U krijgt adviezen hoe u uw nachtrust kunt verbeteren.
 
DATUM - TIJD - LOCATIE - PRIJS
Wanneer: dinsdag 29 september
Hoe laat: 13:30 - 15:45 uur
Waar: online (via uw laptop)
Prijs per kaartje: Gratis
Minimaal 4 deelnemers
 

Gratis workshops voor vrijwilligers

Alle Indigo online workshops van deze zomer en dit najaar zijn gratis. Deze workshop is een samenwerking van Indigo preventie Haaglanden, Bibliotheek aan de Vliet en Rijswijk Doet.    

Online deelnemen

Je kunt de workshop het beste volgen via een laptop of PC met een stabiele internetverbinding. Gebruik liever geen Chromebook, tablet of smartphone omdat deze niet alle online functies ondersteunen. Daarnaast heb je geluid, een microfoon en een webcam/ingebouwde camera nodig.    

Hoe werkt het?

Ga naar de website van de Bibliotheek aan de Vliet en klik op de aanmeldknop. Vul op het aanmeldformulier je emailadres in om je aanmelding compleet te maken. Je ontvangt tijdig via de mail de inloggegevens en een uitleg hoe het werkt.    

Afmelden

Wanneer na aanmelding blijkt dat dat je toch niet kunt deelnemen aan de workshop, meld je dan tijdig af, zodat iemand anders jouw plek kan innemen.    

Annulering

Mocht een workshop niet doorgaan (vanwege te weinig aanmeldingen) krijg je tijdig bericht per e-mail.
Doelgroep
Stefan Sandifort
Bestuur / Organisatie, Buurtbewoner, Mantelzorgers, Vrijwilligers
10
Gegevens
29-09-2020
13.30 - 15.45 uur
Beheer | Website: WMOMO