Workshop - Online workshop Stoppen met piekeren
Omschrijving:

Iedereen piekert wel eens. Maar wat als u regelmatig gevangen raakt in uw gepieker en daar last van heeft?

Het vreet energie en kost tijd die u ook anders had kunnen besteden. In deze workshop leert u het verschil tussen nadenken en piekeren. U leert meer over waarom u eigenlijk piekert. U leert over de invloed van gedachten en hoe ze samenhangen met uw emoties en gedrag. Ten slotte krijgt u praktische tips over hoe u het piekeren kunt verminderen.

Programma
In deze workshop leert u het verschil tussen nadenken en piekeren. U leert meer over waarom u eigenlijk piekert. U leert over de invloed van gedachten en hoe ze samenhangen met uw emoties en gedrag. Ten slotte krijgt u praktische tips over hoe u het piekeren kunt verminderen.
 
Wanneer: maandag 12 oktober

Hoe laat: 13.30 - 15.45 uur 

Waar: online (via uw laptop)

Prijs: Gratis

Minimaal 4 deelnemers

 

Gratis workshops voor vrijwilligers

Alle Indigo online workshops van deze zomer en dit najaar zijn gratis. Deze workshop is een samenwerking van Indigo preventie Haaglanden, Bibliotheek aan de Vliet en Rijswijk Doet.    

Online deelnemen

Je kunt de workshop het beste volgen via een laptop of PC met een stabiele internetverbinding. Gebruik liever geen Chromebook, tablet of smartphone omdat deze niet alle online functies ondersteunen. Daarnaast heb je geluid, een microfoon en een webcam/ingebouwde camera nodig.    

Hoe werkt het?

Ga naar de website van de Bibliotheek aan de Vliet en klik op de aanmeldknop. Vul op het aanmeldformulier je emailadres in om je aanmelding compleet te maken. Je ontvangt tijdig via de mail de inloggegevens en een uitleg hoe het werkt.    

Kan je toch niet meedoen? Dan graag afmelden

Als je je aangemeld hebt, rekenen we op je. Wanneer na aanmelding blijkt dat dat je toch niet kunt deelnemen aan de workshop, meld je dan tijdig af, zodat iemand anders jouw plek kan innemen.    

Annulering

Mocht een workshop niet doorgaan (vanwege te weinig aanmeldingen) krijg je tijdig bericht per e-mail. 

Contact

Lukt het inloggen niet op het moment van de training? Bel dan de trainer, Stefan Sandifort: 06 1091 5691.
Doelgroep
Stefan Sandifort
Bestuur / Organisatie, Buurtbewoner, Mantelzorgers, Vrijwilligers
10
Gegevens
12-10-2020
13.30 - 15.45 uur
ONLINE
Beheer | Website: WMOMO