Workshop - Online workshop Omgaan met angst
Omschrijving:

Gratis workshops voor vrijwilligers

Alle Indigo online workshops van deze zomer en dit najaar zijn gratis. Deze workshop is een samenwerking van Indigo preventie Haaglanden, Bibliotheek aan de Vliet en Rijswijk Doet.    
 

Online deelnemen

Je kunt de workshop het beste volgen via een laptop of PC met een stabiele internetverbinding. Gebruik liever geen Chromebook, tablet of smartphone omdat deze niet alle online functies ondersteunen. Daarnaast heb je geluid, een microfoon en een webcam/ingebouwde camera nodig.    
 

Hoe werkt het?

Ga naar de website van de Bibliotheek aan de Vliet en klik op de aanmeldknop. Vul op het aanmeldformulier je emailadres in om je aanmelding compleet te maken. Je ontvangt tijdig via de mail de inloggegevens en een uitleg hoe het werkt.   
 

Afmelden

Wanneer na aanmelding blijkt dat dat je toch niet kunt deelnemen aan de workshop, meld je dan tijdig af, zodat iemand anders jouw plek kan innemen. 
 

Annulering

 

Mocht een workshop niet doorgaan (vanwege te weinig aanmeldingen) krijg je tijdig bericht per e-mail.
Programma
Deze online workshop is speciaal voor mensen die last hebben van angst.
 
Iedereen is soms bang of angstig. Angst is een normale, gezonde en beschermende reactie. Maar soms lokken alledaagse situaties angstreacties uit die zo hevig zijn dat ze het normale functioneren belemmeren. Tijdens deze bijeenkomst leert u meer over verschillende soorten angsten en hoe u hier mee om kunt gaan.
/ingebouwde camera nodig.
 
DATUM - TIJD - LOCATIE - PRIJS
Wanneer: donderdag 29 oktober
Hoe laat: 13.30 - 15.45 uur
Waar: online (via uw laptop)
Prijs: Gratis
Minimaal 4 deelnemers
Doelgroep
Stefan Sandifort
Bestuur / Organisatie, Buurtbewoner, Mantelzorgers, Vrijwilligers
10
Gegevens
29-10-2020
13.30 - 15.45 uur
ONLINE
Beheer | Website: WMOMO