Workshop - Online workshop Beleidsplan maken - voor Rijswijkse organisaties
Omschrijving:

Opzet workshop 

 
Is het huidige vrijwilligersbeleidsplan van je organisatie nog actueel? Het is goed om het beleidsplan eens in de zoveel tijd onder handen te nemen. In je beleidsplan staan je visie en de uitvoering op hoofdlijnen.
 
Wat zijn je (nieuwe) beleidsspeerpunten en wat merken de vrijwilligers daarvan? Hoe ziet de rol van de vrijwilliger eruit en wat wordt er van de vrijwilliger verwacht?
 
Belangrijk bij het opstellen van het beleidsplan is: wat voor soort organisatie ben je? En welke soorten vrijwilligers heb je?
 
Ook gaan we in op de huidige trends die er zijn op het gebied van vrijwilligersinzet. Daarbij kijk je wat het beste bij jouw organisatie en je vrijwilligers past.
Programma

Gratis en online

Alle workshops van de Vrijwilligersacademie van Rijswijk Doet zijn gratis. Deze workshop Beleidsplan maken is online.  

 

Online deelnemen

Je kunt de workshop het beste volgen via een laptop of PC met een stabiele internetverbinding. Gebruik liever geen Chromebook, tablet of smartphone omdat deze niet alle online functies ondersteunen. Daarnaast heb je geluid, een microfoon en een webcam/ingebouwde camera nodig.    
 

Hoe werkt het?

Klik onderaan deze pagina op de aanmeldknop. Vul je gegevens in om je aanmelding compleet te maken. Je ontvangt tijdig via de mail de inloggegevens en een uitleg hoe het werkt.    
 

Kan je toch níet meedoen? Meld je dan af.

Heb je je aangemeld, maar kan je toch níet meedoen aan de workshop? Meld je dan zo snel mogelijk af, zodat iemand anders jouw plek kan innemen. Dit kan via e-mail: info@rijswijkdoet.nl of telefonisch: 06 4366 9033 (Marissa).
Doelgroep
Huub van Dommelen (Vrijwilligers aan Zet)
Bestuur / Organisatie, Vrijwilligers
12
Gegevens
29-03-2021
14.00 - 16.00 uur
ONLINE
Beheer | Website: WMOMO