Workshop - Online workshop Vrienden maken (5 en 12 november)
Omschrijving:

Opzet workshop

In de online workshop (2-delig) Vrienden maken staat jezelf als je beste vriend zien centraal. Dit is een voorwaarde om goede sociale contacten en vriendschappen te kunnen hebben.
 
Onderwerpen als zelfwaardering, positieve gedachten en voor jezelf opkomen komen aan bod. Verder is er aandacht voor hoe je jezelf ziet (in sociale contacten en vriendschappen). In twee online sessies gaan we in op:
•       Een (betere) vriend van jezelf worden
•       Het verkennen van eigen wensen en grenzen

•       Eerste aanzet tot een actieve houding
Programma

Gratis workshops voor vrijwilligers

Alle Indigo online workshops van deze zomer en dit najaar zijn gratis. Deze workshop is een samenwerking van Indigo preventie Haaglanden, Bibliotheek aan de Vliet en Rijswijk Doet.  
 

Online deelnemen

Je kunt de workshop het beste volgen via een laptop of PC met een stabiele internetverbinding. Gebruik liever geen Chromebook, tablet of smartphone omdat deze niet alle online functies ondersteunen. Daarnaast heb je geluid, een microfoon en een webcam/ingebouwde camera nodig.  
 

Hoe werkt het?

Ga naar de website van de Bibliotheek aan de Vliet en klik op de aanmeldknop. Vul op het aanmeldformulier je emailadres in om je aanmelding compleet te maken. Je ontvangt tijdig via de mail de inloggegevens en een uitleg hoe het werkt.  
 

Afmelden

Wanneer na aanmelding blijkt dat dat je toch niet kunt deelnemen aan de workshop, meld je dan tijdig af, zodat iemand anders jouw plek kan innemen.  
 

Annulering

Mocht een workshop niet doorgaan (vanwege te weinig aanmeldingen) krijg je tijdig bericht per e-mail.
 
Deze workshop omvat 2 dagdelen:
donderdag 5 november, tijd: 09.30 - 11.45 uur
Donderdag 12 november,  tijd: 09.30 - 11.45 uur
Doelgroep
Stefan Sandifort
Bestuur / Organisatie, Buurtbewoner, Mantelzorgers, Vrijwilligers
10
Gegevens
05-11-2020
12 november 2020
09.30 - 11.45 uur
ONLINE
Beheer | Website: WMOMO