Workshop - Online workshop Assertiviteit
Omschrijving:

Waarom deze workshop?

Veel mensen hebben moeite met het stellen van grenzen naar anderen of naar zichzelf. Als dit uit de hand loopt kan het verstrekkende gevolgen hebben voor je geestelijke gezondheid, stressniveau en geluksgevoel. In ernstige gevallen kan dit zelfs tot een burn-out leiden.

Programma

Opzet workshop

In deze workshop leer je over het hoe en waarom rondom assertief gedrag. Wat heeft jouw gedrag voor effect heeft op anderen? Wat kan je zelf veranderen? 
 
Je leert ook hoe je op assertieve wijze feedback aan iemand kan geven. Daarmee verklein je de kans op conflicten.
 
Wanneer: dinsdag 19 november
Hoe laat: 09.30 - 1.45 uur
Waar: online (via uw laptop)
Prijs: Gratis
Minimaal 4 deelnemers

Gratis workshops voor vrijwilligers

Alle Indigo online workshops van deze zomer en dit najaar zijn gratis. Deze workshop is een samenwerking van Indigo preventie Haaglanden, Bibliotheek aan de Vliet en Rijswijk Doet.    

Online deelnemen

Je kunt de workshop het beste volgen via een laptop of PC met een stabiele internetverbinding. Gebruik liever geen Chromebook, tablet of smartphone omdat deze niet alle online functies ondersteunen. Daarnaast heb je geluid, een microfoon en een webcam/ingebouwde camera nodig.    

Hoe werkt het?

Ga naar de website van de Bibliotheek aan de Vliet en klik op de aanmeldknop. Vul op het aanmeldformulier je emailadres in om je aanmelding compleet te maken. Je ontvangt tijdig via de mail de inloggegevens en een uitleg hoe het werkt.    

Afmelden

Wanneer na aanmelding blijkt dat dat je toch niet kunt deelnemen aan de workshop, meld je dan tijdig af, zodat iemand anders jouw plek kan innemen.    

Annulering

Mocht een workshop niet doorgaan (vanwege te weinig aanmeldingen) krijg je tijdig bericht per e-mail.
Doelgroep
Stefan Sandifort
Bestuur / Organisatie, Buurtbewoner, Mantelzorgers, Vrijwilligers
10
Gegevens
19-11-2020
09.30 - 11.45 uur
ONLINE
Beheer | Website: WMOMO