Workshop - Online workshop Positief denken
Omschrijving:

Wanneer we negatief denken heeft dat ook effect op hoe we ons voelen, hoe we overkomen op anderen en uiteindelijk ook hoe we onszelf zien. In de workshop Positief denken leert u om op een andere, eerlijkere manier naar u zelf en zaken te kijken.

Programma
U krijgt inzicht in hoe u zichzelf mogelijk saboteert met uw eigen negatieve blik. U wisselt uit met andere deelnemers hoe u positiever kunt denken. U leert kritischer kijken naar uw eigen denkpatronen en gaat aan de slag met omdenken van belemmerende gedachten.
 
Wanneer: maandag 30 november 13.00 - 15.15 uur
Waar: online (via uw laptop)
Prijs per kaartje: Gratis
Minimaal 4 deelnemers
 

Gratis workshops voor vrijwilligers

Alle Indigo online workshops van deze zomer en dit najaar zijn gratis. Deze workshop is een samenwerking van Indigo preventie Haaglanden, Bibliotheek aan de Vliet en Rijswijk Doet.    

Online deelnemen

Je kunt de workshop het beste volgen via een laptop of PC met een stabiele internetverbinding. Gebruik liever geen Chromebook, tablet of smartphone omdat deze niet alle online functies ondersteunen. Daarnaast heb je geluid, een microfoon en een webcam/ingebouwde camera nodig.    

Hoe werkt het?

Ga naar de website van de Bibliotheek aan de Vliet en klik op de aanmeldknop. Vul op het aanmeldformulier je emailadres in om je aanmelding compleet te maken. Je ontvangt tijdig via de mail de inloggegevens en een uitleg hoe het werkt.    

Afmelden

Wanneer na aanmelding blijkt dat dat je toch niet kunt deelnemen aan de workshop, meld je dan tijdig af, zodat iemand anders jouw plek kan innemen.    

Annulering

Mocht een workshop niet doorgaan (vanwege te weinig aanmeldingen) krijg je tijdig bericht per e-mail.
Doelgroep
Stefan Sandifort
Bestuur / Organisatie, Buurtbewoner, Mantelzorgers, Vrijwilligers
10
Gegevens
30-11-2020
13.00 - 15.15 uur
ONLINE
Beheer | Website: WMOMO