Workshop - Online workshop Positief denken
Omschrijving:

Wanneer we negatief denken heeft dat ook effect op hoe we ons voelen, hoe we overkomen op anderen en uiteindelijk ook hoe we onszelf zien. In de workshop Positief denken leer je om op een andere, eerlijkere manier naar jezelf en zaken te kijken.

Programma
Je krijgt inzicht in hoe je jezelf mogelijk saboteert met je eigen negatieve blik. Je wisselt uit met andere deelnemers hoe je positiever kunt denken. Je leert kritischer kijken naar jouw eigen denkpatronen en gaat aan de slag met omdenken van belemmerende gedachten.
 
Wanneer: maandag 30 november 13.00 - 15.15 uur
Waar: online (via je laptop)
Prijs per kaartje: Gratis
Minimaal 4 deelnemers
 

Gratis workshops voor vrijwilligers

Alle Indigo online workshops van deze zomer en dit najaar zijn gratis. Deze workshop is een samenwerking van Indigo preventie Haaglanden, Bibliotheek aan de Vliet en Rijswijk Doet.   
 

Online deelnemen

Je kunt de workshop het beste volgen via een laptop of PC met een stabiele internetverbinding. Gebruik liever geen Chromebook, tablet of smartphone omdat deze niet alle online functies ondersteunen. Daarnaast heb je geluid, een microfoon en een webcam/ingebouwde camera nodig.    
 

Hoe werkt het?

Ga naar de website van de Bibliotheek aan de Vliet en klik op de aanmeldknop. Vul op het aanmeldformulier je emailadres in om je aanmelding compleet te maken. Je ontvangt tijdig via de mail de inloggegevens en een uitleg hoe het werkt.    
 

Kan je toch niet meedoen? Dan graag afmelden

Als je je aangemeld hebt, rekenen we op je. Wanneer na aanmelding blijkt dat dat je toch niet kunt deelnemen aan de workshop, meld je dan tijdig af, zodat iemand anders jouw plek kan innemen.   

 

Annulering

Mocht een workshop niet doorgaan (vanwege te weinig aanmeldingen) krijg je tijdig bericht per e-mail. 

 

Contact

Lukt het inloggen niet op het moment van de training? Bel dan de trainer, Stefan Sandifort: 06 1091 5691.

Doelgroep
Stefan Sandifort
Bestuur / Organisatie, Buurtbewoner, Mantelzorgers, Vrijwilligers
10
Gegevens
30-11-2020
13.00 - 15.15 uur
ONLINE
Beheer | Website: WMOMO