Workshop - Online workshop Omgaan met stress
Omschrijving:

Je hebt een bepaalde mate van stress nodig om goed te functioneren. Te veel stress heeft echter een negatief effect op de gezondheid. Tijdens deze workshop krijg je inzicht in wat (on)gezonde stress is en wat dit met u kan doen. Door te leren anders om te gaan met stress, blijf je beter in balans.

Programma

Gratis workshops voor vrijwilligers

Alle Indigo online workshops van deze zomer en dit najaar zijn gratis. Deze workshop is een samenwerking van Indigo preventie Haaglanden, Bibliotheek aan de Vliet en Rijswijk Doet.  
 

Online deelnemen

Je kunt de workshop het beste volgen via een laptop of PC met een stabiele internetverbinding. Gebruik liever geen Chromebook, tablet of smartphone omdat deze niet alle online functies ondersteunen. Daarnaast heb je geluid, een microfoon en een webcam/ingebouwde camera nodig.  
 

Hoe werkt het?

Ga naar de website van de Bibliotheek aan de Vliet en klik op de aanmeldknop. Vul op het aanmeldformulier je emailadres in om je aanmelding compleet te maken. Je ontvangt tijdig via de mail de inloggegevens en een uitleg hoe het werkt.  
 

Afmelden

Wanneer na aanmelding blijkt dat dat je toch niet kunt deelnemen aan de workshop, meld je dan tijdig af, zodat iemand anders jouw plek kan innemen.  
 

Annulering

Mocht een workshop niet doorgaan (vanwege te weinig aanmeldingen) krijg je tijdig bericht per e-mail.
Doelgroep
Stefan Sandifort
Bestuur / Organisatie, Buurtbewoner, Mantelzorgers, Vrijwilligers
10
Gegevens
05-10-2020
18.30 - 20.45 uur
ONLINE
Beheer | Website: WMOMO