Vrijwilligerscadeau


De gemeente Rijswijk en Rijswijk Doet willen alle Rijswijkse vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Als waardering bieden we een culturele activiteit aan!
 
In samenwerking met de Schouwburg Rijswijk en het Rijswijks Jeugdtheater (RJT) hebben we een mooi programma samengesteld.
 
Bekijk het onderstaande aanbod. Wil je naar één van de voorstellingen toe? Meld je dan aan VIA DE VRIJWILLIGERSCOÖRDINATOR van de organisatie waar je vrijwilliger bent.
 
Je ontvangt daarna via hem of haar je persoonlijke code. Voor iedere vrijwilliger één. Met deze code kun je zelf je kaartje reserveren op de website van de Rijswijkse Schouwburg.
 

Onderaan deze pagina vind je extra informatie voor organisaties.

 
 

Programma

 

BEAUTY & THE BEAST - 24 en 25 september 2022

De knappe Belle komt terecht in het duistere kasteel van een jonge prins, die door een vloek is veranderd in een eng en verschrikkelijk beest. Gesteund door het personeel dat door de vloek in huisraad is veranderd, stort Belle zich in een avontuurlijke zoektocht naar de ware liefde. Pas als zij in de innerlijke schoonheid van het beest leert te geloven, kan de betovering verbroken worden. 
 

Door: RJT

za 24 sep - 19:00 uur in de Rijswijkse Schouwburg
zo 25 sep - 12:00 uur in de Rijswijkse Schouwburg
 

THE SOUND OF MUSIC - IS AL GEWEEST

The Sound of Music gaat over de non Maria, die zich niet kan aanpassen aan het kloosterleven. Ze krijg van Moeder Overste de opdracht om als kindermeisje te gaan werken voor de zeven kinderen van kapitein Von Trapp. De kapitein is heel streng voor zijn kinderen. Wanneer de kapitein een tijd van huis is laat Maria de kinderen weer opbloeien. 
 
Door: RJT
 
za 9 apr - 20:00 uur, Rijswijkse Schouwburg
zo 10 apr - 12:00 uur, Rijswijkse Schouwburg
 
 

ALL SHOOK UP - IS AL GEWEEST

All Shook Up is een “jukebox” musical comedy, rond de liedjes van Elvis Presley. Het verhaal speelt zich af in een klein stadje in Amerika in 1955. Door de ontmoeting tussen een vrijgevochten meisje en een mysterieuze nieuwkomer verandert alles. Het eens zo slaperige plaatsje ontdekt de magie van romantiek en de kracht van rock & roll  
 
Door: RJT
 
za 4 jun - 20:00 uur, Rijswijkse Schouwburg
zo 5 jun - 14:00 uur, Rijswijkse Schouwburg
 

Aanmelden

Wil je je aanmelden, doe dat dan via de vrijwilligerscoördinator van de organisatie waaraan je verbonden bent.
 
 

Uitleg voor organisaties

Het is de bedoeling dat de vrijwilligers worden aangemeld via de vrijwilligerscoördinator van de organisatie waar ze vrijwilliger zijn. De organisatie geeft aan Rijswijk Doet door hoeveel vrijwilligers gebruik willen maken van dit cadeau. 
 
Daarna stuurt Rijswijk Doet dat aantal persoonlijke codes toe (per vrijwilliger die naar een voorstelling wil één unieke code) aan de vrijwilligerscoördinator van de organisaties, samen met een stappenplan. Daarin staat stap voor stap hoe de vrijwilliger met deze persoonlijke code zijn of haar gratis kaartje kan reserveren.
 
 
De vrijwilligerscoördinator van de organisatie geeft per vrijwilliger een persoonlijke code door, samen met het stappenplan voor de website van de Schouwburg.
 
Op deze manier kiest de vrijwilliger zelf de voorstelling en gewenste datum, tijd en stoelen uit. 
 
Als de vrijwilliger samen met iemand die géén vrijwilliger is naar de voorstelling wil gaan, kunnen zij een betaalde kaart toevoegen op de website van de schouwburg. Zo kunnen zij alsnog stoelen selecteren naast elkaar. 
 
Hieronder vind je het stappenplan dat de vrijwilliger doorloopt als hij of zij met de persoonlijke code het kaartje bestelt op de website van de Rijswijkse Schouwburg.
 
Stap 1) Je gaat naar het aanbod op de website van de Rijswijkse Schouwburg.
Stap 2) Je kiest een van 3 voorstellingen van het Rijswijks Jeugdtheater (RJT) uit en klikt op ‘Koop kaarten’.
Stap 3) Klik op ‘Gebruik promotie/genodigden code’ en vul ‘rijswijkdoet’ in (let op: typ alleen kleine letters!).
Stap 4) Je ziet dan dat je een kaartje hebt inclusief consumptie, deze selecteer je.
Stap 5) Als er iemand met je meegaat die géén vrijwilliger is, selecteer je ook nog een betaald kaartje.
Stap 6) Vul nu de persoonlijke code in die je van ons hebt gekregen.
Stap 7) Je kunt nu de gewenste stoelen kiezen.
Stap 8) Tot slot vul je je gegevens in en rond je je bestelling af.
 
(breekt de bestelling onverhoopt af, probeer het dan na een half uur nog een keer. De persoonlijke code is dan nog steeds geldig!)
 
 
Wij wensen alle vrijwilligers veel kijkplezier!
 

Vragen

Ben je vrijwilligerscoördinator en heb je vragen hierover? Laat het ons weten via info@rijswijkdoet.nl
 
Beheer | Website: WMOMO