Agenda

Vrijwilligersfeest gemeente Rijswijk - WORDT VERZET

Datum:
02-12-2021
Het jaarlijkse vrijwilligersfeest kan helaas niet doorgaan op 2 december. De gemeente laat nog weten wanneer het feest alsnog doorgaat. 

Tijdens het vrijwilligersfeest worden de vrijwilligersprijzen uitgereikt en zet de gemeente alle vrijwilligers in het zonnetje. 

 

Een pluim van de wethouder

Wethouder Welzijn Johanna Besteman: “Nu vind ik dat alle vrijwilligers natuurlijk een pluim verdienen. Ik wil dan ook iedereen die vrijwilligerswerk doet ontzettend bedanken. Want wat is het fijn als we voor elkaar klaar staan. Die ene inwoner die zich hierdoor minder eenzaam voelt, de andere inwoner die hierdoor de nodige extra hulp krijgt of alle kinderen en volwassenen die door de inzet van vele vrijwilligers bij hun club of vereniging terecht kunnen. Het zijn allemaal voorbeelden van geweldige vrijwillige inzet. Stem vooral op uw favoriete vrijwilliger!”

 

Vier categorieën

In vier categorieën maken genomineerde vrijwilligers kans op de prijs:

 

- In de categorie jongeren tot 25 jaar zijn Diego Robertie, Rick de Ridder en Esmee Wijten genomineerd.

- De categorie individueel vanaf 25 jaar bestaat uit de vrijwilligers André van Zomeren, Moeslima Mohammedamin, en Omar el Khaiat.

- In de categorie groepen zijn het Amateurspalet, Natuurtuin Wilhelminapark, Rijswijkse Meeuwen Watergeuzen en YMCA Rijswijk genomineerd.

- Iris Kraster en Soeper Winter zijn genomineerd in de categorie rondom corona-activiteiten. 

 

Hoe stem je mee?

Stemmen kan tot en met 21 november. Je kunt op iedere categorie één stem uitbrengen. Hoe dat gaat vind je op de website van gemeente Rijswijk.
Beheer | Website: WMOMO