Nieuws

Januari 2021: aanmelden Nationale vrijwilligersprijzen

Ben jij ook zo trots op je vrijwilligers? Doe mee met de Nationale vrijwilligersprijzen!
 

Nationale vrijwilligersprijzen: 3 categorieën 

Het thema dit jaar is nieuwe gezichten. De selectiecommissie van de Nationale vrijwilligersprijzen selecteert op wat je hebt gedaan zodat nieuwe gezichten zich bij jouw organisatie of initiatief thuis voelen. Er zijn 3 categorieën: 

 
Lokaal: voor lokale initiatieven of organisaties, maar ook voor afdelingen van landelijke organisaties. Iedereen kan zijn initiatief of organisatie vanaf 18 januari 2021 zelf aanmelden.
 
Landelijk: voor landelijke initiatieven of organisaties. Hiervoor kun je jezelf niet opgeven. Er wordt aan het bedrijfsleven gevraagd om hun favoriete organisaties aan te melden.
 
Individueel, de Vriendenloterij Passieprijs: voor gepassioneerde vrijwilligers. Die ene vrijwilliger die extra bijzonder is voor jouw initiatief of organisatie.
 
Aanmelden kan vanaf 1 januari. De prijsuitreiking vindt plaats in juni 2021. 
 

Waarom deze prijzen?

Hoe zou Nederland eruit zien zonder vrijwilligers? Dat is niet voor te stellen. Vrijwilligers verzetten ongelooflijk veel werk. Nederland kan niet zonder haar vrijwilligers: ze zijn de smeerolie van de samenleving. En dat waarderen we!
 

Meer weten?

2021 is het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet met als thema: nieuwe gezichten. Meer informatie over de Nationale vrijwilligersprijzen en het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet vind je op de website van NOV. 
 
Beheer | Website: WMOMO