Nieuws

Vrijwilligersprijzen Rijswijk! Stem!

Op zaterdag 7 december, de Nationale Vrijwilligersdag, worden de Vrijwilligersprijzen 2019 uitgereikt. Verdeeld over 3 categorieën, maken genomineerde vrijwilligers kans op één van de prijzen. Stemmen, online of met het stemformulier in de stembus, kan tot  10 november.

Stemmen tot 10 november

U kunt tot 10 november stemmen door per categorie uw stem uit te brengen op de genomineerde kandidaten die volgens u de vrijwilligersprijzen verdienen. Bekijkt u eerst even de filmpjes waarin de genomineerden zichzelf voorstellen en vertellen wat ze doen. U kunt in totaal 3 voorkeuren aanvinken; in iedere categorie één. Dit kan via de website van de gemeente rijswijk of u kunt het stemformulier (beschikbaar op locatie) ingevuld in de stembus deponeren op 4 plaatsen in Rijswijk: de hal van het stadhuis, de bibliotheek, wijkcentrum Het Oude Raadhuis en wijkcentrum Stervoorde.

Prijsuitreiking op 7 december

De bekendmaking van de winnaars en de prijsuitreiking zijn traditiegetrouw op het Vrijwilligersfeest, dit jaar op 7 december georganiseerd in de Sir Winston Club. Wethouder Johanna Besteman nodigt alle vrijwilligers in Rijswijk, ongeacht welk vrijwilligerswerk zij doen, uit op de feestelijke avond die ter ere van hen wordt gehouden.

Beheer | Website: WMOMO