Nieuws

Winnaars vrijwilligersprijzen bekend

Op de Nationale Vrijwilligersdag, 7 december, reikte wethouder Welzijn Johanna Besteman (CDA), de Rijswijkse Vrijwilligersprijzen 2019 uit. De trofeeën gingen naar Dik van Ingen (categorie Individueel), Jeugdcentrum Don Bosco (categorie Jongeren) en Wim en Ria Veldhoven (categorie Groepen). 

Winnaars vrijwilligersprijzen 2019

Inwoners van Rijswijk brachten dit jaar, - meer dan ooit tevoren, hun stem uit op één van de genomineerde vrijwilligers in drie verschillende categorieën.
 
Wethouder Besteman: ‘Vrijwilligers zijn van onschatbare waarde in  de Rijswijkse samenleving. Zij zetten zich belangeloos in voor een ander en zijn het hart van de samenleving. Met dit jaarlijkse evenement willen we onze grote waardering tonen voor hun inzet en alle vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Ik hoop dat nog meer inwoners aan de slag willen gaan als vrijwilliger voor hun eigen buurt, club of vereniging. Zo werken we samen aan een Rijswijk waar inwoners dichtbij elkaar staan en naar elkaar omzien.’ 
 
Alle winnaars ontvingen de Vrijwilligerstrofee en mogen zich een jaar lang ‘vrijwilliger van het jaar’ noemen. De uitreiking van de Vrijwilligersprijzen 2019 en de organisatie van het vrijwilligersfeest is een samenwerking tussen de gemeente Rijswijk en het Vrijwilligerscentrum.
 
Beheer | Website: WMOMO