Nieuws

1 juli 2020: Vrijwilligerscentrum gaat verder als Rijswijk Doet

Met deze nieuwe naam laten we zien dat we er zijn voor alle Rijswijkse organisaties en vrijwilligers. Want iets doen voor een ander, juist dat zorgt voor geluk en maakt je een blijer mens. 
 
vier dames staan bij een banner van Rijswijk Doet

Op de foto (vlnr) Miriam Bryson, directeur/bestuurder Welzijn Rijswijk, Marissa Kooppmans en Hajar Oualit, coördinatoren Rijswijk Doet, wethouder Johanna Besteman.

 
Het doen van vrijwilligerswerk verandert continu. Waar het werk voornamelijk bestond uit het doen van vrijwilligerswerk op een vast moment in de week, is de vraag naar ‘flexibel’ vrijwilligerswerk doen flink gestegen. Wij spelen hier op in met onze nieuwe vacaturebank Korte Klussen. Speciaal voor mensen die graag vrijwilligerswerk willen doen, maar niet altijd op een vast moment het werk kunnen doen. Of juist eenmalig mee willen werken, zoals bij het Strandwalfestival. De korte klussen zijn bij uitstek geschikt om te ontdekken of vrijwilligerswerk iets voor jou is. 
 
Met onze nieuwe, actieve naam en de uitbreiding op onze website spelen wij graag in op deze ontwikkelingen. Rijswijk Doet is hét startpunt voor iedereen die vrijwilligerswerk wil gaan doen, of vrijwilligers wil werven. Je bent van harte welkom op onze locatie, we gaan graag met je in gesprek!
 
Wethouder Johanna Besteman van Welzijn, Cultuur en Onderwijs verrichtte op 1 juli de openingshandeling door het nieuwe logo te onthullen.
 
Wil je ons laten weten wat je van onze nieuwe uitstraling vindt? We vinden het leuk als je dit ons laat weten. Mail naar: info@rijswijkdoet.nl
Beheer | Website: WMOMO