Nieuws

De grootste vrijwilligersactie van Nederland ! Doe je mee?

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2019, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

VOOR VRIJWILLIGERS: 
Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 15 en 16 maart 2019 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En het is nog gezellig ook!

VOOR KLUSAANBIEDERS:
Stichtingen, verenigingen, zorginstellingen, kinderboerderijen en voedselbanken opgelet! Dit is jullie kans om een grote klus te klaren, jullie organisatie te  promoten én nieuwe vrijwilligers te werven. Doe mee met NLdoet op 15 en 16 maart 2019! 

Van 1 november  2018 tot 31 januari 2019 kun je in Mijn Oranje Fonds een financiële bijdrage aanvragen voor je NLdoet 2019 klus . Let op: op = op! Heb je een aanvraag ingediend, dan krijg je binnen 3 weken uitsluitsel. Check voor het indienen van een aanvraag eerst de voorwaardendat voorkomt teleurstellingen. Daarnaast ontvangt elke organisatie - zo lang voorradig - 1 NLdoet promotiepakket per organisatie. En een Gamma kortingsbon van 25%!

Beheer | Website: WMOMO