Nieuws

Inzenden voor Nationale Vrijwilligersprijzen

Voor vrijwilligersorganisaties: maak een vlog over het mooie vrijwilligerswerk in jouw organisatie, stuur deze uiterlijk 29 februari 2024 in en maak kans op de Nationale Vrijwilligersprijs!
Uitreiking Nationale Vrijwilligersprijzen 2022

Nationale Vrijwilligersprijzen
Sinds afgelopen vrijdag 1 december 2023 kunnen alle vrijwilligersorganisaties in Nederland deelnemen aan de Nationale Vrijwilligersprijzen 2024. Stuur de organisatie een vlog van maximaal 1 minuut waar je ingaat op de vraag: Wat maakt jouw vrijwilligerswerk zo mooi? Het draait om het delen van de passie en emoties die vrijwilligerswerk aanwakkert. De aanmeldingsperiode loopt tot en met 29 februari 2024. De hoofdprijs is een geldbedrag van 15.000 euro. Bovendien maakt de jury eerst zes genomineerden bekend, met wie een documentaire over de kracht van vrijwilligerswerk wordt gemaakt.

Omdat een vlog maken niet voor elke organisatie even gemakkelijk zal zijn, is er op vrijdag 15 december om 11 uur een Q&A sessie met filmmaker Ramon Masius en Dante Pelk, van DWH Delft, de winnaar van vorig jaar. Op dinsdag 19 december en dinsdag 23 januari is er van 19:30 - 21:30 ook nog een online workshop 'Vrijwilligers werven met je vlog'. Kans genoeg dus om een goede en leuke vlog te maken. De eerste 15 vlugge vloggers winnen sowieso een taart! Lees meer over de Nationale Vrijwilligersprijzen op de website van de organisatie.

Beheer | Website: WMOMO