Random Images Debug-Information:


2018 Vrijwilligerspas

De Vrijwilligerspas 2018 kunt u vanaf nu aanvragen voor uw vrijwilligers. Zorg dat u vóór 21 november uw vrijwilligers in ons systeem heeft staan! 

Hoe te handelen:
1) Heeft u dit jaar al passen aangevraagd en wilt u weer de passen aanvragen? Controleer de NAW-gegevens. Zorg dat uw lijst up-to-date is!
2) Heeft u dit jaar al passen aangevraagd, maar wilt u geen passen meer voor uw vrijwilligers? Verwijder dan s.v.p. uw pashouders.
3) Heeft u een account bij ons? Geef aan dat u pashouders wilt invoeren, dan sturen wij u de handleiding.
4) Heeft u nog geen account? Neem contact met ons op via vrijwilligerspas(@)vrijwilligerscentrum.nl     Op dit moment hebben we 92  leuke aanbiedingen van ondernemers in Rijswijk.

Kijk op www.vrijwilligerscentrum.nl , ‘button’ vrijwilligerspas. Wees er op tijd bij zodat u de vrijwilligerspassen 2018 nog voor de Kerst kunt uitdelen aan uw vrijwilligers.  
Als er vragen zijn kunt u ons altijd mailen of bellen!

Jarig? Op stap met de leukste gratis pas van Rijswijk

Leuke ervaring van een gebruiker van de Vrijwilligerspas.

6 november 2017, het is de verjaardag van Jos(e) Reneman. Zij is projectvrijwilliger bij Welzijn Rijswijk. In het verleden heeft zij met buurtbewoners de Social Sofa’s gemozaďekt en voor Resto van Harte samen met de mensen schilderijen gemaakt om het restaurant te verfraaien. Maar de meeste tijd geeft zij leiding aan de schilderclub "Stervpoorde". Deze club bestaat als sinds 1980 en wordt geleid door vrijwilligers.

Jos (e) is gezellig naar de Herenstraat omdat ze met haar vrijwilligerspas op haar verjaardag leuke cadeaus krijgt.  Bij Bakkerij Bosman krijgt ze een heerlijk kopje thee met gebak.  De serveerster vertelde dat er vrij regelmatig vrijwilligers op hun verjaardag komen genieten van het cadeautje. Helaas is het maandag en zijn veel winkels gesloten. Maar het is, voor deze tijd van het jaar een heerlijke zonnige en  dus toch geslaagde dag!

Korting met de Vrijwilligerspas!

Wanneer u als vrijwilliger actief bent in Rijswijk kunt u een vrijwilligerspas laten aanvragen door de contactpersoon van uw (informele) organisatie.

Meer weten mail naar:vrijwilligerspas(@)vrijwilligerscentrum.nl

Vraag de pas aan! Er zijn hele leuke aanbiedingen kijk hier

Handig: Een app voor uw telefoon

Wilt u nog gemakkelijker ondernemers vinden terwijl u aan het winkelen bent? Raadpleeg de handige app. Lukt installeren niet, bel dan 070-7579242.