Over Rijswijk Doet


Rijswijk Doet is er voor alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Iets doen voor een ander zorgt voor geluk en maakt je een blijer mens. 

 

Waarom doen mensen vrijwilligerswerk?

Veel mensen willen graag iets voor een ander doen. Of ze hebben na hun pensioen ineens veel tijd om eens iets heel anders te doen dan voorheen.  Misschien wil jijzelf je CV verbeteren met meer werkervaring. En misschien heeft de sociale dienst je wel geadviseerd om bij ons langs te gaan. Je bent onder de mensen en blijft actief.

 

Wij vinden het belangrijk dat je iets kiest wat bij jou past. Kortom, je bent van harte welkom om te komen praten over passend vrijwilligerswerk.

 

Kom gerust langs!

Neem gerust contact met ons op, dan maken we snel een afspraak. Of loop gewoon even binnen. Je vindt Rijswijk Doet in het Huis van de Stad op de Generaal spoorlaan 2, 2283 GM, Rijswijk.

 

Via dit formulier kun je contact met ons opnemen.  

 

Heb je vragen? 

Op de pagina 'Veelgestelde vragen' vind je vragen en antwoorden die je misschien verder helpen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Nieuwsbrief voor Rijswijkse organisaties

Ongeveer één keer per maand versturen we een nieuwsbrief naar de Rijswijkse organisaties met informatie over vrijwilligerswerk. Wil jij de nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een mail naar: info@rijswijkdoet.nl

Beheer | Website: WMOMO