Maatjes in Rijswijk


Samen is leuker! Maatjes in Rijswijk

Eind september 2022 wordt het blad over maatjesprojecten in Rijswijk huis aan huis bezorgd. Op 3 oktober 2022 is er een informatiemarkt, waarbij alle projecten zich presenteren. Rijswijkers kunnen iedere vraag stellen die ze maar willen.

 

Online versie

Klik hier om online door het magazine te bladeren.

 

Seniorenmaatjes

 
Ben je geduldig en meelevend? Kun je goed luisteren? Denk dan eens aan vrijwilligerswerk in de ouderenzorg. Tientallen ouderen zoeken een maatje voor een wandeling, een spelletje, fietstocht of gewoon een gezellig praatje. Vrijwilligerswerk bij een oudere thuis of in een woonzorgcentrum, op een vast tijdstip of juist incidenteel, het kan allemaal. 
 
 

Jongerenmaatjes

 
Oppassen op een baby, museumbezoek met een kind of het coachen van een tiener, werken met jeugd is heel divers. Ben je creatief, vasthoudend en ondernemend? Werk je graag met baby’s, kinderen, jongeren én hun ouders? Denk dan eens aan een van deze vijf jeugdprojecten.  
 
 
 

Taalmaatjes & meer

Naast Senioren- en Jeugdmaatjes zijn er in Rijswijk ook taalmaatjes, maatjes voor (chronisch) zieken en rouwenden nodig. Past een van deze onderstaande organisaties bij jou? Aarzel niet en neem contact op.   
 
 
 
Beheer | Website: WMOMO