Maatjes in Rijswijk


Samen is leuker! Maatjes in Rijswijk

In september 2022 verscheen het blad over maatjesprojecten dat in Rijswijk huis aan huis is bezorgd. Op 3 oktober 2022 was er een informatiemarkt waarbij alle projecten zich presenteerden. Tal van organisaties zoeken vrijwillige maatjes voor hun cliënten. Zou je je ook als maatje willen inzetten? Kijk dan in onze vacaturebank naar de vrijwilligersvacatures of kijk naar de specifieke projecten die hieronder worden genoemd.

 

Online versie

Klik hier om online door het magazine te bladeren.

 

Seniorenmaatjes

 
Ben je geduldig en meelevend? Kun je goed luisteren? Denk dan eens aan vrijwilligerswerk in de ouderenzorg. Tientallen ouderen zoeken een maatje voor een wandeling, een spelletje, fietstocht of gewoon een gezellig praatje. Vrijwilligerswerk bij een oudere thuis of in een woonzorgcentrum, op een vast tijdstip of juist incidenteel, het kan allemaal. 
 
 

Jongerenmaatjes

 
Oppassen op een baby, museumbezoek met een kind of het coachen van een tiener, werken met jeugd is heel divers. Ben je creatief, vasthoudend en ondernemend? Werk je graag met baby’s, kinderen, jongeren én hun ouders? Denk dan eens aan een van deze vijf jeugdprojecten.  
 
 
 

Taalmaatjes & meer

Naast Senioren- en Jeugdmaatjes zijn er in Rijswijk ook taalmaatjes, maatjes voor (chronisch) zieken en rouwenden nodig. Past een van deze onderstaande organisaties bij jou? Aarzel niet en neem contact op.   
 
 
 
Beheer | Website: WMOMO