Over Rijswijk Doet


Rijswijk Doet is er voor alle vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties. Iets doen voor een ander zorgt voor geluk en maakt je een blijer mens. 

Muurschildering in kantoor van Rijswijk Doet

 

Waarom doen mensen vrijwilligerswerk?

Veel mensen willen graag iets voor een ander doen. Of ze hebben na hun pensioen ineens veel tijd om eens iets heel anders te doen dan voorheen.  Misschien wil jijzelf je CV verbeteren met meer werkervaring. En misschien heeft de sociale dienst je wel geadviseerd om bij ons langs te gaan. Je bent onder de mensen en blijft actief.
 
Wij vinden het belangrijk dat je iets kiest wat bij jou past. Kortom, je bent van harte welkom om te komen praten over passend vrijwilligerswerk.
 

Vrijwilligerscoaches

Vind jij het spannend om vrijwilligerswerk te gaan doen? En zou je daarbij wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken? Dan is een vrijwilligerscoach iets voor jou. Klik op deze link voor meer informatie. 
 

Kom gerust langs!

Neem gerust contact met ons op, dan maken we snel een afspraak. Of loop gewoon even binnen. Je vindt Rijswijk Doet in wijkcentrum Stervoorde, H.J. van Mooklaan 1, 2286 BA Rijswijk.
 
Via dit formulier kun je contact met ons opnemen.  
 
 

Heb je vragen? 

Op de pagina 'Veelgestelde vragen' vind je vragen en antwoorden die je misschien verder helpen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.
 

Nieuwsbrief voor Rijswijkse organisaties

Ongeveer één keer per maand versturen we een nieuwsbrief naar de Rijswijkse organisaties met informatie over vrijwilligerswerk. Wil jij de nieuwsbrief ontvangen? Mail naar: info@rijswijkdoet.nl 
 

Van Vrijwilligerscentrum.nl naar Rijswijk Doet

In juli 2020 zijn we Rijswijk Doet gaan heten. We hebben een mooi nieuw logo gekregen. Rijswijkse organisaties en vrijwilligers hebben ons na de naamwisseling nog beter kunnen vinden. Op onze website Rijswijkdoet.nl kregen we 44% meer bezoekers in de periode nadat we Rijswijk Doet gingen heten. Ook op Facebook (in 2020 met 15% gestegen), Linkedin (299 contacten) en Instagram (408 volgers) weten jullie ons te vinden.

 

Beheer | Website: WMOMO